Andrei Leonte, scump la vedere: „Am zis să ridic două degete când am ceva de zis”

 

În cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, primul câștigător X Factor a explicat de ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă Andrei Leonte acum și cum îi merge în dragoste.

 

Andrei Leonte s-a bucurat de un succes fantastic atunci când a câștigat prima ediție a X Factor România. În mare vogă la vremea respectivă, artistul a ieșit treptat din atenția publică. Invitat la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars, cântărețul a explicat cum s-a ajuns la această situație. De asemenea, a vorbit despre preocupările sale din acest moment.

 

Câștigătorul primei ediții a X Factor a dezvăluit, fără ocolișuri, de ce a ales să renunțe la aparițiile publice. De fapt, tânărul a explicat că nu a avut un moment în care să hotărască acest lucru, ci totul a venit de la sine. „N-a venit în urma unei crize sau nu a fost un click. Pur și simplu am zis să ridic două degețele când am ceva de zis și în restul timpului îmi văd de ale mele, de celelalte job-uri, de celelalte pasiuni. Am zis mai răruț, că-i mai drăguț.”, a declarat Andrei Leonte la Antena Stars.

 

Andrei Leonte, 32 de ani, a spus și cum își câștigă existența. Din punct de vedere profesional, artistul are trei job-uri la momentul actual. Așadar, Andrei Leonte lucrează part-time la o agenție, în funcția de copywriter, totodată, acesta se ocupă și de producția video la casa de producții pe care o are, iar din când în când se ocupă și de muzică. „M-am și băgat în prea multe chestii. Sunt copywriter part-time la o agenție, fac producție video, am o casă de producții. Cu lăutaria s-a cam terminat. Am avut ultima nuntă săptămâna trecută. E ok sincer că s-a terminat, că începuse să-mi fie cam teamă”, a spus Andrei Leonte.

 

În paralel, artistul s-a înscris și la facultate. El a fost admis la UNATC, specializarea Producție de Film, fiind tare mândru că își poate fructifica pasiunea pentru acest domeniu. Pe plan sentimental îi merge bine. Doar ce a intrat într-o relație pe care o vrea cât mai lungă cu putință: „Suntem de 3 luni împreună. Eu încerc să tratez orice relație că ar avea potențial să devină una de termen lung. Încerc să fac tot posibilul să durere, orice relație necesită muncă, necesită efort”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest