Bad Angie a rămas fără job! „Mai lipsea să spăl vasele!”

 

Feblețea lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite și-a dat demisia. Ce a determinat-o și pe ce drum s-a decis să o apuce.

 

Angie Moisescu, pe numele de scenă Bad Angje, a renunțat la locul de muncă. Favorita lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite a luat o decizie radicală, întrucât a considerat că raportul salariu – muncă nu este cel corect. Cu alte cuvinte, ea a apreciat că nu este plătită pe măsura muncii prestate, mai ales că avea numersoase responsabilități, drept pentru care a decis că e mai bine să ia o pauză.

 

La Antena Stars, Bad Angia a spus: Am ales deocamdată să iau o pauză din această frumoasă meserie, pentru că se vehiculează că nu mai este personal.  Și chiar așa este, pentru că din cauza pandemiei foarte mulți s-au reprofilat, și efectiv nu se mai merită. Când ajungi la un job și își spune că vei avea de făcut aia, aia și aia și vei primi acești bani nu se va întâmpla treaba asta, din păcate. Ideea e că eram și pe un post de conducere, eram sub șef, și na, noi în lumea asta ne întrebăm unii cu alții, tu ce salariu ai, și aceleași responsabilități, mai lipsea să spăl vasele. Dar e trist că nu se plătește bine meseria asta în continuare”.

 

Vedeta a adăugat că era plătită precum o secretară, dar condițiile de muncă sunt incomparabile. Drept urmare, preferata lui Cătălin Scărlătescu de la Chef la Cuțite a decis să pună lingura, cuțitul și furculița în cui. „Cu toate că angajatorii se plâng că nu există personal, dar nici nu oferă un salariu pe măsură. Eu nu am cerut un salariu de director, am cerut un salariu normal. Eu eram plătită ca și cum aveam un post de secretară și stăteam lejer 8 ore, dar eu de fapt stăteam în mâncare, în miros, în fum, în toate cele”, a spus Bad Angie.

 

Ea a recunoscut că a încercat să își negocieze un alt salariu, dar tratativele au intrat în colaps, drept urmare a fost nevoită să plece. Acum, va găti de acasă și va încerca astfel să obțină banii pentru trai. În plus, a semnat recent un contract pentru un spot publicitar: „Eu am ales să stau acasă, pentru că în urma negocierilor nu am ajuns la niciun consens. Acum am semnat contractual pentru o fimă de publicitate, nu pot să fac reclamă, și voi face parte dintr-un spot publicitar, de exemplu și de acolo poți să-ți iei bani. Intenționez să gătesc în continuare de acasă, și cred că munca mea va fi mult mai apreciată așa. Pentru că se știe deja că eu de sărbători fac cozonac, sarmale și livrările vor începe, dar din păcate mă voi reprofila și eu”.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest