Barbara de la Mandinga a îmbinat utilul cu plăcutul: „TikTok-ul este noul cardio pentru mine!”

 

Solista trupei Mandinga a devoalat marele său secret în privința modului în care își menține trupul de invidiat. Ce face în fiecare dimineață.

 

Exotica solistă a trupei Mandinga, Barbara Isasi, pe jumătate cubaneză, pe jumătate spanioloaică, a dezvăluit la emisiunea Showbiz Report cum a izbutit în ciuda numeroaselor tentații să-și mențină silueta de invidiat. Secretul său este sportul matinal, pe care, a început să-l devanseze în ultima vreme cu momente de meditație. Însă ea a dezvăluit că și dansează foarte mult, iar TikTok-ul o ține mereu în priză.

 

„În ultima vreme am început să meditez. Dimineața, de obicei, fac exerciții, sport. Nu contează dacă sunt cardio sau tonifiere. Acum m-am obișnuit să fac și meditație înainte. Trebuie să canalizăm toate energiile și e cel mai bun momentul pentru mine de dimineața. Îmi place mult să dansez. TikTok-ul este noul cardio pentru mine”, a povestit Barbara Isasi, în cadrul emisiunii Showbiz Report

 

Artista a mai mărturisit că principalul motiv al fericirii ei nu sunt doar meditațiile, dansul, muzica și sportul, ci iubitul ei, Alex, cu care este într-o relație de cinci ani. Barbara susține că momentan nu are planuri de nuntă și sunt foarte împliniți împreună. De asemenea, vedeta a mărutrisit că se simte deja căsătorită cu Alex.

 

Iubesc foarte mult. Iubirea mă ține fericită. Eu sunt cu Alex de 5 ani aproape. Deocamdată nu avem planuri de nuntă, pentru mine suntem căsătoriți. Mi-ar place mult să facem un copil, dar nu se știe când. Ursulețul din spatele meu e pentru mine, nu pentru un copilaș. Mie îmi plac foarte mult copiii, mi-aș dori fetiță. Eu m-am născut în Madrid, dar nu m-am gândit unde aș vrea să nasc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest