Bătută și jignită la școală, fata Danielei Gyorfi a ajuns la spital! Cum a reacționat artista: ”Ca o leoaică!”

 

Problemele de bullying au lovit și în familia artistei Daniela Gyorfi, iar fiica sa, Maria, în vârstă de 11 ani, a avut de suferit. După ce a fost bătută și jignită de colegii de școală, Maria a ajuns chiar la spital. Îngrijorată de situație, cântăreața a luat decizia de a o muta pe fiica sa la o altă instituție de învățământ, în încercarea de a pune capăt acestor probleme persistente.

Cu toate că Daniela Gyorfi este o artistă iubită și respectată în România, fiica ei a fost expusă unor experiențe traumatizante la școală, dat fiind statutul său de copil al unei celebrități. Bullying-ul la care a fost supusă Maria a culminat cu episodul în care a fost agresată fizic și umilită de colegi. În urma acestui incident, Daniela Gyorfi a luat atitudine și a hotărât să își mute fiica la o altă școală, deoarece problemele nu erau soluționate în instituția de învățământ inițială.

Situația delicată prin care a trecut Maria, timp de patru ani, a avut consecințe grave asupra sănătății și bunăstării ei. Cântăreața a mărturisit că fiica ei a ajuns chiar la spital după ce a fost împinsă în timpul unui joc la școală, suferind o lovitură puternică în cap.

”A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau.”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest