Bianca Drăgușanu anunță schimbări radicale pentru 2023: „90% am o viață perfectă, dar se poate și mai bine”

 

Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul de la Showbiz Report unde a explicat de ce nu își dorește să-și mai expună viața în lumina reflectoarelor, dar nici în mediul online.

 

Diva a fost prezentă la început de an pe platorul Showbiz Report, unde a prezentat ce planuri are pentru 2023. Blondina intenționează să facă o serie de schimbări radicale în privința aparițiilor sale, în sensul de a-și proteja cât poate de bine viața privată, sătulă fiind că a ținut capul de afiș al presei mondene în ultimul deceniu și jumătate. Astfel, discreția își dorește să fie Bianca Drăgușanu cuvântul de ordine.

 

''A fost o pauză binevenită, pe care mi-am dorit-o. Și eu am avut invitații la toate evenimentele mondene care au fost anul acesta, dar nu am dat curs la toate deoarece m-am focusat foarte tare pe ce fac eu acum, pe energia bună cu care vreau să mă înconjor.Încerc cât mai mult anul acesta ca viața mea personală sa devină una personală pentru că timp de 16 ani am fost cap de ziar doar cu viața mea personală.'', a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Diva a mai spus că în momentul de față are cam tot ce își dorește, ducând o viață aproape perfecta: 'Pur și simplu, m-am analizat pe mine din ultimii ani și mi-am dat seama că modestia e brățara de aur și că tăcerea este cel mai bun răspuns în cele mai multe situații. Dacă ai puterea și capacitatea să taci este cel mai bun răspuns. În cele mai multe situații eu sunt provocată, eu nu mă trezesc așa din viața mea perfectă, pentru că eu 90% o am perfectă, că se poate și mai bine… Eu nu m-am trezit niciodată vorbind urât despre un om.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest