Bianca Drăgușanu, contra-atacă: „Dacă bagi o trotinetă în seamă ajunge bicicletă, dar niciodată Bentley''

 

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu pare unul cu final îndepărtat. Schimburile dure de replici continuă.

 

Claudia Pătrășcanu a susținut că Bianca Drăgușanu a amenințat-o în repetate rânduri, inclusiv în ultima vreme. Prezentă în platoul Showbiz Report, blondina i-a dat replică artistei, spunând că nu are nimic de împărțit cu aceasta din urmă.

 

„Am dat și eu două declarații în urma unui context în care am fost provocată, din nimic, fără niciun motiv, am fost provocată de această femeie, căreia nimeni nu are nimic cu ea, nimeni nu i-a greșit cu ceva. Pur și simplu, eu am venit să vorbesc despre mine, iar la ora prânzului m-am trezit atacată de o veche poveste, în care nu mă regăsesc absolut deloc deoarece eu cu femeia asta nu am avut niciodată nimic de împărțit, eu cu femeia asta nu am avut niciodată nimic de vorbit.'', a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Bianca Drăgușanu a fost însă acidă și ironică la adresa fostei soții a lui Gabi Bădălău: „Acestei femei nu am făcut decât să-i răspund în aceeași manieră în care ea m-a atacat, din păcate pentru mine. Eu și iubitul meu nu i-am greșit niciodată cu absolut nimic, adică relația noastră o deranjează pe ea și atunci se trezește vorbit niște chestii. M-a sunat de foarte multe ori, foarte multe mesaje chiar acum înainte de Crăciun, dar nu vreau să intru în detalii. L-a sunat și pe Victor, tatăl copilului meu din care a creat o poveste. Pentru că nu mai bagă nimeni în seamă s-a trezit vorbind despre mine atacându-mă. Când prostia e combinată cu răutatea ești… Dacă bagi o trotinetă în seamă ajunge bicicletă, dar niciodată Bentley''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest