Bianca Drăgușanu: „Eu sunt Pești, iar Peștii sunt câini”

 

Diva a explicat care este relația pe care o are cu părinții iubitului său și a ținut să precizeze că nu ea a declanșat scandalul cu Claudia Pătrășcanu.

 

În cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a spus că le poartă respect părinților lui Gabi Bădălău, mai ales pentru că au fost greu încercați în ultima perioadă: „Eu îi respect pe acești oameni, pentru că trec printr-o situație foarte grea, în momentul de față. Nu vreau să intru în detalii, pentru că, la rândul meu, sunt afectată de situație, având în vedere relația noastră. Nu vreau să dezvălui nimic. Indiferent, în orice condiție, eu sunt alături”.

 

Totodată, făcând referire la semnul zodiacal de care aparține, Bianca Drăgușanu a justificat de ce nu ea a fost cea care a pornit scandalul cu rivala Claudia Pătrășcanu. „Eu sunt Pești, Peștii sunt câini. Câinii sunt foarte loiali. Sunt foarte sinceră și sunt foarte aproape de oamenii care îmi sunt aproape. (...) Eu nu am făcut niciun apropo la nimeni. Eu nu sunt o femeie rea. Am numai energie bună. Sunt genul de om care dacă primește un cuvânt bun. dă 20 înapoi”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest