Bianca Iordache a primit un bolid în dar: „A venit cu fundiță, cu bomboane și flori!”

 

Fosta iubită a lui Alex Bodi a fost răsfățată așa cum merită de Crăciun, când a primit drept cadou o mașină de lux, cu care s-a etalat la Showbiz Report.

 

Dansatoarea este tare mândră de achiziția sa pe patru roți și nu a ezitat să o prezinte în direct, la Showbiz Report. Bianca Iordache s-a ferit inițial să recunoască faptul că bolidul este primit cadou, dar în cele din urmă ea a confirmat că acesta a fost primit de la o persoană dragă inimii ei.

 

Ea nu a dat detalii despre admiratorul secret care-I face cadouri atât de extravagante, printre care și noua ei mașină, care costă peste 50.000 de euro. Întrebată dacă a mașina a costat în jur de 100 de mii de euro, Bianca a infirmat, dar a menționat că este cu siguranță peste 50.000 de euro. „E bijuteria mea, îți place? Eu sunt foarte mândră de ea. Nu e extraordinary de puternică, e ceea ce îmi trebuie. E până în 100.000, dar e peste 50.000 de euro. De Crăciun am luat-o. A venit cu fundiță, cu bomboane, cu flori, cu tot ce trebuie. Am fost plecată în vacanță, nu am apucat încă să o văd la drum lung. Mă voi duce la ai mei, la Bușteni cu ea”, a spus Bianca la Showbiz Report.

 

Totodată, șatena a vorbit și despre vacanța de sărbători, petrecută în Elveția, din care s-a întors recent și despre care a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost, de asemenea, un cadou. „Am fost în Elveția. Prietena mea cea mai bună locuiește acolo. Am fost patru fete și am stat două săptămâni într-o zonă de munte”, a spus Bianca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest