Bianca Iordache, declarații exclusive la Antena Stars, despre relația cu mama ei: „I-am zis că este mai bine să nu se uite”

 

Este una dintre cele mai râvnite și mediatizate femei din România. Cum a influențat acest fapt relația dintre Bianca Iordache și părinții ei.

 

În cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, Bianca Iordache a povestit cum decurge o zi obișnuită din viața ei și care sunt cele mai mari plăceri. Ea susține că viața ei nu se diferențiază prea mult de a oamenilor obișnuiți, spunând: „Îmi place să dorm, nu sunt o persoană matinală. Mă duc la sală, îmi fac treburile prin oraș, exact cum decurge viața unui om obișnuit. Îmi place foarte mult să călătoresc, eu am tot timpul vacanțe plănuite, din partea mea aș schimba valiza și aș pleca din nou. Toate locurile în care am fost mi-au plăcut foarte mult, acum mi-a rămas în minte Mikonos, sunt topită”.

 

Întrebată dacă statutul de vedetă și aparițiile în presă au schimbat în vreun fel relațiile cu părinții ei, aceasta a spus că a beneficiat dintotdeauna de susținere de acasă: "Din păcate am apărut acum mulți ani în presă, într-o situație nu foarte plăcută. Nu mi-am dorit să apară treaba aceasta. Părinții mei sunt lângă mine și mă susțin în tot ceea ce vreau să fac. Nu au fost genul de oameni care să îmi interzică ceva. Este viața mea și fac ce vreau. Mama este o fire revoltătoare și nu înțelege ce se întâmplă în presă. A fost afectată. I-am explicat și am încercat să o fac să înțeleagă. I-am zis mai bine să nu se uite, că e mai bine".

 

Vedeta a mai dezvăluit că ori de câte ori apar probleme se consultă cu mama ei, cui care are o relație aparte: "Mama este cea mai bună prietenă. Eu cu mama vorbesc despre orice. Dacă am o problemă prefer să vorbesc cu mama decât cu altcineva, pentru că nu-ți este nimeni prieten atât de apropiat."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest