Bianca Rus rămâne singură de sărbători, deși nu are pretenții prea mari: „Nu vreau nici un milionar în euro!”

 

La emisiunea Showbiz Report, cântăreața a mai tras o salvă de tun spre fostul soț și a spus care trebuie să fie calitatea principală pe care o caută la următorul partener.

 

Bianca Rus a fost prezentă la emisiunea Showbiz Report unde a vorbit despre situația sa amoroasă din acest moment, dar și despre despărțirea dureroasă de fostul soț, Antonio Luigi Gottschling. De altfel, în ultimii ani, cei doi și-au aruncat numeroase acuze, semn că nu s-au despărțit în cele mai cordiale relații.

 

Și acum, la Antena Stars, frumoasa cântăreață a făcut mărturisiri cu privire la motivul care a dus la separarea de Antonio Luigi. Ea a spus că acesta consuma mult alcool, fapt care l-a considerat impardonabil, drept pentru care a zis că e mai bine ca fiecare să-și vadă de drumul lui.

 

„Niciodată părinții mei nu s-au băgat în relațiile mele. Ai mei sunt la 700 de kilometri distanță și vorbele le suflă vântul, eu trebuie să fiu deșteaptă, să iau tot ce este bun de la ei și sa pun în practică. Despre fostul soț mie nu mi s-a spus nimic de rău, însă eu nu am putut să stau lângă un bețiv. Eu nu pot să stau lângă un om care bea, dacă eu nu am vicii. La început nu consuma alcool, dar apoi și-a arătat adevărata față”, a declarat Bianca Rus pentru Antena Stars.

 

Vedeta a precizat că va fi singură de sărbători, pentru că nu a găsit încă bărbatul perfect alături de care să stea. Ea chiar a spus care e calitatea principală pe care o caută la următorul partener. Bianca Rus nu e interesată nici de aspectul fizic, nici de conturile acestuia, ci își dorește ca viitorul iubit să-I demonsteze că poate întemeia o familie alături de el.

 

,,Nu o să-mi iau lângă mine un copil sau un băiat care nu știe de capul lui, nici unul care doarme sub pat. Nu vreau nici un milionar în euro. Nu aspectul fizic este foarte important, pentru mine contează să fie familist, să pot să am o căsnicie îndelungată cu el. Eu nu pot să cunosc un bărbat într-o zi”, a spus cântăreața.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest