Bianca Rus, strategie neobișnuită în alegerea iubitului: ”Vreau un bărbat în viața mea care…”

 

Artista are anumite criterii pentru alegerea următorului partener din viața ei. Să o iubească pe ea este în plan secund, ce contează să facă acesta în primul rând!

 

Bianca Rus consideră că următorul partener trebuie în primul rând să se înțeleagă cu familia ei și apoi să o iubească. Atât de importantă este familia pentru ea încât cântăreața acceptă inclusiv ideea ca aceasta să-i stabilească viitorul iubit. Dacă acest lucru nu se va întâmpla pe repede înainte, atunci Bianca își va face sărbătorile de iarnă din postura de femeie singură.  

 

"Vreau un bărbat în viața mea care să fie pe placul familiei mele, să se înțeleagă bine cu tata, cu mama, cu fratele meu și după aceea să mă iubească. Ori să mi-l aleagă familia, ori să vină de undeva. Degeaba te înțelegi cu mine, dacă nu te înțelegi cu ai mei. Degeaba iți place de mine dacă nu iți place afacerea pe care o am ", a declarat Bianca Rus, pentru emisiunea "Showbiz Report.

 

La Antena Stars, vedeta a spus și care sunt planurile ei de sărbători: "Revelionul îl petrec alături de prietenii și fanii mei de la Satu Mare, într-un restaurant frumos, o să îmi fac programul artistic, iar de Crăciun o să îl petrec în brațele familiei mle și abia aștept să ajung la Satu Mare.".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest