Bodo de la Proconsul, salvat de credință: ”A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el”

 

Solistul trupei Proconsul a făcut dezvăluiri în premieră la Showbiz Report despre relația cu divinitatea și problemele pe care le-a întâmpinat în mariaj.

 

Viața lui Bogdan Marin, pe numele de scenă Bodo, s-a schimbat radical atunci când a făcut joncțiunea cu Dumnezeu. El a povestit, la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars, cum era înainte să interacționeze cu divinitatea: ,,Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial, dar acum știu sa înțeleg mult mai bine lucrurile, să ofer mai multa dragoste și sa nu îi mai judec pe cei din jur”.

 

Cântărețul a explicat cum s-a produs apropierea de divinitate, într-un moment în care orice altă persoană aflată în situația lui s-ar fi simțit pe deplin împlinită. În schimb, el simțea un gol în suflet pe care a reușit în cele din urmă să-l acopere.  

 

,,A doua șansă pică din cer, dar numai atunci când îți dorești. Unii ajung să îl cunoască pe Dumnezeu în momente grele, de cumpănă, alții pur și simplu își dau seama ca atunci când le este bine este datorită lui Dumnezeu. Este și cazul meu, atunci când am început sa citeesc bibilia nu eram căzut la pământ. Eram căsătorit cu Loredana, aveam o casa, o mașină, însă, aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic”, a declarat Bogdan Marin.

 

Bodo nu a pășit singur pe drumul credinței, ci împreună cu soția lui Loredana. Potrivit spuselor sale Dumnezeu l-a ajutat să treacă peste obstacole grele: ,,Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli, dacă nu alegeam calea divinității nu mai eram împreună acum. Ne-am ajutat reciproc, am ales împreună același drum. Faptul ca noi nu aveam copii, după aceea am trecut printr-un infarct, anul trecut. A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Faptul ca ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat sa îmi frec mâinile și sa spun ca abia aștept sa treacă și să culeg învățăturile”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest