Bogdan Mocanu, prima declarație la Antena Stars după ce a apărut știrea că a murit: „Sunt undeva între amuzat și scârbit!”

 

După ce vestea că Bogdan Mocanu ar fi murit într-un teribil accident de mașină s-a viralizat pe Tik Tok, vedeta a reacționat în exclusivitate la Showbiz Report. Ce mesaj a transmis artistul.

 

Un zvon macabru s-a viralizat în ultima perioadă. Potrivit acestuia Bogdan Mocanu nu a scăpat cu viață dintr-un accident de mașină. Artistul a intrat live la emisiunea Showbiz Report pentru a pune capăt acestei știri false care s-a propagate în special pe rețeaua de socializare TikTok. Urmăritorii artistului au fost șocați de veste și nu au știut cum să reacționeze. Sute de mesaje de regret au fost transmise pe rețelele de socializare, iar familia vedetei a fost speriată în momentul în care a văzut că îndrăgitul cântăreț s-ar fi stins din viață.

 

„Nu prea sunt așa afectat, nu prea pun eu suflet la glumele astea proaste. Familia s-a speriat, toată lumea e așa implicată emoțional. Am început să fac live-uri pe platformă și văd acolo comentarii de genul că circulă știri false și după mi-au apărut și mie postări cu știrea, dar eu nu am băgat de seamă. După mama a început să mă sune, mama, verișorii, fratele meu, toată lumea. Sunt undeva între amuzat și scârbit”, a spus Bogdan Mocanu, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Chiar dacă a spus că nu e afectat de știrea falsă care a circulat în mediul online, Bogdan Mocanu a vrut să le dea un răspuns celor care au propagat-o. La insistențele iubitei și ale fratelui, acesta nu a mai publicat nimic pe rețele. „Fratele meu m-a sunat primul. Am răspuns cu un video la toate știrile astea false și nu mă lasă să-l postez. Iubita mea a avut un gol în stomac când a văzut știrea aia”, a adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest