Bogdan Mocanu se pregătește să devină tată pentru prima dată: “Sunt fericit și îndrăgostit!”/ VIDEO

 

Bogdan Mocanu este mai fericit ca niciodată! Interpretul de manele se pregătește să devină tată pentru prima dată și a dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars că a întâlnit o femeie minunată de care este îndrăgostit până peste cap.

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showibiz-ul autohton, însă noi doar atât vă spunem: Este luat! Artistul și-a găsit sufletul pereche după despărțirea controversată de Andra Voloș și a mărturisit că este mai fericit ca niciodată.

Bogdan Mocanu a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars și a declarat că femeia care îi este alături este cunoscută în lumea mondenă, însă nu vrea să îi dezvăluie identitatea pentru a nu stârni mai multe controverse decât au existat deja în viața lui amoroasă.

Chiar și așa, artistul a avut numai cuvinte de laudă în ceea ce o privește pe femeia care îi sta alături.

„Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea. Posibil să o cunoașteți. Este o fată cu care mi-am petrecut și seara dintre ani. Sunt fericit și mă simt un pic așa îndrăgostit. Este o femeie matură, este mai mare decât mine. Nu este o copilă cum poate au fost altele din trecutul meu. O femeie care știe ce vrea de la viață.”, a spus Bogdan Mocanu.

Amorezat până peste cap, Bogdan Mocanu a mărturisit că își dorește să devină cât mai repede tată, ba chiar și-a pus și un deadline: vârsta de 25 de ani! Artistul a dezvăluit că vrea să fie un tată tânăr și să crească împreună cu micuțul său.

„Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată. Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică sau ceva că nu o las eu cu băieți. M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline. Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel.”, a spus Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest