Când se va muta Marius Elisei înapoi în căminul conjugal. Oana Roman, detalii inedite: “Isa e foarte fericită”/ VIDEO

 

Marius Elisei a părăsit căminul conjugal, în urma divorțului de Oana Roman, iar odată cu reconcilierea cu vedeta, întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost: Când se va întoarce Marius Elisei în sânul familiei sale? Ce răspuns a dat Oana Roman?

În direct la „Showbiz Report”, printr-o conferință video din Cannes, acolo unde se află într-o vacanță de vis alături de Isa, Oana Roman a oferit detalii inedite din intimitatea relației pe care o are cu Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu, iar relația pe care o au la momentul actual pare că trece prin cea mai frumoasă etapă de până acum. Cu multe declarații de dragoste și mici atenții, povestea lor este parcă scoasă din filmele romantice. Chiar și așa, Marius Elisei încă nu s-a mutat înapoi în sânul familiei sale. Motivul?

Când se va întoarce Marius Elisei în căminul conjugal

Potrivit spuselor Oanei Roman, deși lucrurile merg extraordinar între ea și fostul soț, motivul pentru care Marius Elisei încă nu s-a mutat în casa în care au stat împreună an la rândul constă în faptul că nu își doresc să grăbească lucrurile.

Și chiar dacă încă nu și-a adus hainele în locuință, Oana Roman a mărturisit că Marius Elsiei petrece destul de mult timp alături de ea și Isa, fapt care o împlinește profund pe fiica lor.

„Le facem pas cu pas pe toate. Oricum, e ca și cum stă acasă, pentru că doarme mai mult acasă. (...) Isa e foarte fericită și mi-a zis într-o zi că ea ar vrea să fim numai noi trei pe lumea asta”, a dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest