Cântăreața Barbara Isasi de la Mandinga dezvăluie cum a fost ajutată să învețe limba română de iubitul ei

 

Barbara Isasi, membră a trupei Mandinga, a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a dezvăluit detalii despre viața ei și relația cu iubitul său. Originară din Madrid, cântăreața a declarat că România este a doua sa casă și că se simte bine aici. Deși nu cunoștea limba română atunci când a venit în țară, a reușit să o învețe destul de repede.

Cântăreața a dezvăluit că iubitul ei a fost cel care a ajutat-o să învețe limba română și că s-au cunoscut în Mexic, unde a făcut primul ei videoclip. Cuplul se află împreună de șase ani și nu a stat despărțit nici măcar o zi. Barbara Isasi a spus că se înțeleg foarte bine din prima și că s-au mutat împreună la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Barbara a mai mărturisit că partenerul ei a susținut-o mult în cariera sa muzicală, dar și personal. Cântăreața și iubitul său se completează reciproc, iar atunci când se ceartă, preferă să o facă în limba română, deoarece are mai mult efect.

''România este o a doua casă pentru mine, din Spania vin eu și acolo mă simt bine. Nu știam deloc limba română, însă aici lumea știa limba spaniolă spuneau că știau din telenovela. După l-am cunoscut pe iubitul meu care m-a ajutat și el cu limba română. Cu el m-am cunoscut în Mexic, acolo unde am făcut primul meu videoclip, el era acolo. A apărut iubirea, iar de atunci nu ne-am despărțit. Șase ani facem acum. Ne-am înțeles foarte bine din prima. Ne-am mutat împreună la scurt timp și de atunci, gata, împreună. De fiecare dată când ne certam, ne certam în română, are mai mult efect.'', a mai declarat Barbara Isasi, în exclusivitate, la Antena Stars

Cu toate că este departe de casă, cântăreața se simte confortabil în România și este recunoscătoare pentru oportunitățile pe care le-a avut aici. Interviul complet poate fi urmărit pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest