Care este starea de sănătate a lui Nelu Vlad, solistul trupei „Azur”, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

 

Nelu Vlad se numără printre persoanele publice care au fost diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus! Am aflat ultimele detalii despre starea de sănătate a solistului trupei „Azur”!

Nelu Vlad a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, a intrat în conferință video cu moderatorii de la Antena Stars, cărora le-a dezvăluit cum se simte acum, cât și cum a contactat virusul.

Se pare că interpretul de muzică de petrecere a aflat că a fost infectat, în urma unor analize de rutină. Simptomele pe care le-a avut până la momentul actual au fost cele specifice formei ușoare de COVID-19, astfel că solistul trupei „Azur” a tras un semnal de alarmă si a ținut să atragă atenția că cel mai probabil mulți oameni au virusul, fără să știe că l-au contactat.

'Primele simptome se cunosc deja. Mă usturau căile respiratorii. M-am trezit la 1 noaptea, am luat antibiotic și când m-am dus după 3 zile pentru niște analize de rutină pe care le fac la sfârșit de an, m-am dus deja cu o formă ușoară. Și așa am dus-o pe toată. A fost o formă ușoară.

Medicii mi-au spus că am șanse să nu-l mai contactez așa ușor, pentru că am un corp sănătos și deja s-au format câțiva anticorpi. Ce-i drept, trebuie să mă și păzesc, că na, orice răceală, orice viroză înseamnă, de fapt, COVID. Sunt sigur că o mulțime de oameni îl au și umblă cu el și nu știu. Habar nu am unde am contactat virusul', a declarat Nelu Vlad de la Azur, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest