Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă! De ce nu s-a întâmplat până acum: „Am vorbit cu un doctor despre asta”

 

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au dorința de a aduce pe lume un copil și au căutat sfaturi de la medici pentru a-și îndeplini acest vis. Cântăreața a dezvăluit că a făcut investigații și a primit vești importante în acest sens.

 

Carmen de la Sălciua și soțul ei formează un cuplu admirat în showbiz și sunt nerăbdători să devină părinți. Cu toate acestea, momentan nu s-a întâmplat acest lucru, iar artista consideră că stresul din viața lor agitată și cariera profesională i-au împiedicat să devină părinți până acum. Totuși, medicii au oferit sfaturi prețioase pentru a le spori șansele de a avea o sarcină.

 

Unul dintre medici i-a recomandat cântăreței să își acorde o perioadă de liniște și să se ferească de stres, dacă dorește să rămână însărcinată în condiții optime. Carmen de la Sălciua a recunoscut că este dificil să găsească această liniște în prezent, dat fiind aglomeratul program și numărul mare de evenimente la care participă.

 

”El mă susține în tot ceea ce fac. Doar copilul mai lipsește, dar nu s-a întâmplat încă. Eu pun toată treaba asta și pe seama stresului pe care noi îl avem. Eu am foarte multe evenimente și când am vorbit cu un doctor despre asta și mi-a spus că va trebui să îmi iau o perioadă să fiu liniștită. Lucru pe care eu în momentul ăsta nu pot să îl fac.”, a declarat Carmen de la Sălciua la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest