Carmen Șerban, devastată de moartea tatălui său! Declarații cu ochii în lacrimi: „Mi-e foarte dor de el”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Carmen Șerban a vorbit cu lacrimi în ochi de pierderea tatălui ei. Cântăreața de muzică de petrecere a dezvaluit că durerea pricinuită de moartea părintelui său nu va dispărea niciodată, însă încearcă să se obișnuiască cu gândul că nu va mai fi lângă ea să o susțină așa cum o făcea de fiecare dată.

Carmen Șerban este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și ori de câte ori a apărut pe micile ecrane a avut grijă să le ofere celor care o urmăresc o energie frumoasă și multă bucurie, prin cântecele sale de petrecere.

În seara asta, însă, artista a vorbit despre un moment trist al vieții sale. În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Carmen Șerban a mărturisit că pierderea tatălui său a marcat-o, iar sărbătorile de iarnă au fost ciudate din cauza morții lui.

„Puțină boceală. Tatăl meu a fost sufletul meu. Pentru mine tata doar a plecat. Am luat masa cu toții. A încercat să vorbim mai puțin ca să nu irosim batiste. Dar sigur că s-a simțit. Mi-e foarte dor de tata mereu.”, a spus Carmen Șerban.

Cât despre cum percep ceilalți membrii ai familiei sale dispariția stâlpului familiei, Carmen Șerban a mărturisit că pentru că avea o relație extrem de apropiată cu tatăl ei, durerea este mult mai mare pentru ea, decât pentru ceilalți.

„Cred că eu sunt cea mai afectată de moartea tatălui. Ea e mai bine decât mine pentru că îl visează în fiecare noapte. Nu l-am visat niciodată eu. Și tata știe că eu mă speri dacă l-aș visa. Fratelui meu nu îi place să apară la televizor. Noi suntem o familie foarte unită. Dacă ne certăm rău de tot, la noi nu durează foarte mult supărarea. Avem prieteni care s-au certat cu părinții și au stat trei ani. Sau unii nu își mai vorbesc toată viața. Nu știu cum poți sta supărat pe familia ta.”, a mai spus Carmen Șerban.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest