Cât de mult s-a îngrășat Flavia Mihășan în cea de-a doua sarcină: „Nu m-am abținut de la nimic”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Flavia Mihășan se pregătește să devină mămică pentru a doua oară, iar în direct la „Showbiz Report” a recunoscut că de când a aflat că este însărcinată din nou, și-a făcut toate poftele, fără să îi pese câte kilograme va pune. Cât de mult s-a îngrășat fosta asistentă TV?

Flavia Mihășan se poate considera o femeie împlinită și fericită! Fosta asistentă TV are un partener de viață care ar face orice pentru ea, un copil sănătos, iar acum cel de-al doilea este pe drum pentru a întregi tabloul de familie la care a visat dintotdeauna.

În direct, la „Showbiz Report”, Flavia Mihășan a mărturisit că abia așteaptă să își strângă bebelușul luna viitoare și a mai spus că totul a fost mult mai simplu la cea de-a doua sarcină decât la prima, pentru că a fost ocupată cu micuțul Carol constant.

„Totul e ok. Mai am foarte puțin. Luna viitoare vine bebe. Nici nu știu când a trecut timpul pentru că am avut activitate cu Carol și mă trezeam din săptămână în săptămână că se adăugau cifre, 22, 23, 24, de săptămâni”, a mărturisit Flavia Mihășan, la Antena Stars.

Totodată, Flavia Mihășan a mărturisit că de când a devenit mămică s-a schimbat radical totul, inclusiv atitudinea ei față de viață. Și chiar dacă înainte nici nu își putea imagina că va putea să renunțe la ego, odată cu nașterea lui Carol, dragostea a transformat-o total.  

„Sunt mult mai liniștită, mult mai calmă și mai asumată. Știu la ce m-am înhămat, știu ce mă așteaptă, nu e ușor . E cam unul dintre cele mai dificile și grele lucruri pentru că renunți la tine, dar în același timp este minunat. E o iubire atât de mare că nu se poate descrie și nici nu mai contează că ești epuizată”, a mai spus fosta asistentă de la ”Neața cu Răzvan și Dani”.

Cât despre cât de mult s-a îngrășat, fosta asistentă TV a dezvăluit că a pus în fiecare lună câte un kilogram și asta în condițiile în care nu s-a abținut de la nimic.

„Sunt cam la fel ca la prima sarcină. Am luat în fiacre lună cam 1 kilogram. Din câte am înțeles de la medici, asta este greutatea optimă. Nu m-am abținut niciodată de la nimic. Mi-am făcut toate poftele... Nu prea cred în pofte, dar dacă am simțit să mănânc ceva, am mâncat”, a spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest