Câți bani face Anda Adam din Youtube și din imobiliare: “Am început afacerea înainte de pandemie”/ VIDEO

 

Anda Adam este un nume cu greutate în industria muzicii românești. Și chiar dacă se bucură de notorietate în showbiz, artista și-a deschis și o afacere în imobiliare din care scoate bani frumoși.

Invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”, Anda Adam a dezvăluit că pandemia de coronavirs nu a fost una deloc sfâșietoare pentru ea din punct de vedere financiar, așa cum a fost pentru ceilalți colegi de breaslă ai săi.

Iar asta pentru că înainte ca măsurile de siguranță și restricțiile impuse în contextul pandemiei să fie luate de autorități, Anda Adam se implicase în industria imobiliarelor, devenind dezvoltator. Artista construiește și vinde casă în Capitală, iar sumele care îi intră în conturi nu sunt deloc infime.

Ba mai mult, Anda Adam a recunoscut că domeniul imobiliarelor este cel care “aduce pâine pe masă”, în muzică mai mult investind, decât câștigând.

„Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. (...) Am avut oportuniatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a dezvăluit Anda Adam la Antena Stars.

Iar pentru că imobiliarele sunt principala sursă de venit, Anda Adam a mărturisit că nu există proiect pe care să nu îl supervizeze așa cum trebuie, chiar dacă asta înseamnă și să se implice activ.

Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”, a mărturisit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest