Ce nu suportă Randi la domnișoarele din ziua de astăzi: “Pentru că au foarte multă atenție în online sunt toate niște...”/ VIDEO

 

Randi este unul dintre cei mai doriți artiști din showbiz-ul autohton. Chiar și așa, artistul se numără pe lista burlacilor din lumea mondenă românească de mai bine de opt ani, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars a explicat și de ce încă nu și-a găsit aleasă și ce anume nu suportă la domnișoarele din ziua de astăzi.

Chiar dacă este un nume cu greutate în industria muzicală românească, când vine vorba de viața personală, Randi este extrem de discret, astfel că nu mulți sunt cei care cunosc detalii din intimitatea artistului. În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Showbiz Report”, cântărețul a dezvăluit că își dorește să își întemeieze o familie, însă deocamdată nu a găsit persoana potrivită.

“Vreau o familie. Dacă sunt copiii liniștiți, atunci da. Frate-miu mă surprinde mereu cât de calm și cerebral este. Cred că așa voi fi și eu. Sigur le voi schimba și eu scutecele. Artiștii sunt și ei oamenii și trebuie să aibă grijă de familie.”, a spus Randi.

Cât despre ce anume îl deranjează la domnișoarele din ziua de astăzi este că multe dintre ele s-au schimbat radical din cauza atenției în mediul online pe care o primesc. Totodată, Randi a ținut să precizeze că femeia care îl va putea cuceri trebuie să fie neapărat inteligentă, nu doar frumoasă.

“Dacă știam cum trebuie să arate femeia perfectă, era plin pe aici. Nu am căutat-o. Este un mister greu de deslușit. Când o să fie momentul, când o să fiu pregătit, probabil... fetele din ziua de astăzi pentru că au foarte multă atenție în online sunt toate niște prințese. Nu mai abordează. E o majoritate. Oamenii care sunt activi în online și care schimbă ținute... se schimbă lumea. Nu îmi plac fetele care se filmează și fac nimic și își bagă mâna prin păr. Sunt de modă veche. Vreau să fie deșteaptă. Pentru că de acolo vin foarte multe chestii. Știe cum sa se comporte cu un bărbat.”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest