Ce părere are Mădălina Apostol de comentariile acide ale fostei lui Nick Rădoi la adresa lor: „Este femeie problemă”/ VIDEO

 

Mădălina Apostol și Nick Rădoi sunt mai fericiți ca niciodată! Dacă până acum distanța era cel mai mare impediment al relației lor, odată cu mutarea brunetei în Mexic definitiv alături de milionar, lucrurile s-au schimbat total. Chiar și așa, bucuria lor a fost umbrită de câteva comentarii acide făcute de fosta lui Nick. Ce părere are Mădălina?

S-au certat, s-au despărțit, s-au împăcat, iar acum s-au logodit pentru a treia oară! Mădălina Apostol a dezvăluit în cadrul emisiunii „Showbiz Report” că Nick Rădoi a cerut-o în căsătorie pentru a treia oară, moment în care a izbucnit în lacrimi de fericire.

„Nick este un romantic incurabil! În atâția ani s-au întâmplat atâtea între noi. La noi logodna a fost de două ori, dar s-a oprit. (...) A treia oară e cu noroc. Acum am primit ceva la fel de deosebit ca și celelalte, tot un inel, dar de data asta l-am primit cu lacrimi, l-am primit cu multe emoții, pentru că de data aceasta știu că nu mai există niciun impediment”, a spus Mădălina Apostol.

Iar pentru că acum se consideră o femeie împlinită, comentariile acide din partea altor persoane nu o mai deranjează. Mădălina Apostol a mărturisit că a ignorat reacția pe care a avut-o fosta iubită a lui Nick Rădoi la una dintre postările în care afaceristul apărea alături de ea, considerând că prin genul ăsta de comportament își arată adevăratul caracter.

„Este singura femeie problemă din viața lui. Eu nu am nicio problemă, nici măcar cu ea. dacă consideră că așa trebuie să facă o femeie, că așa se poate comporta o doamnă, să meargă mai departe”, a fost reacția Mădălinei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest