Ce relație există, de fapt, între Adrian Petrache și Florin Salam: "Îi arde de mine?"/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Adrian Petrache a vorbit deschis despre relația care există, de fapt, între el și Florin Salam. Modul în care cei doi se înțeleg a fost amplu dezbătut, după ce artistul „i-a tras clapa” nepotului său, prin neprezentarea în finala X Factor și automat, prin anularea momentului pe care l-au pregătit împreună.

Adrian Petrache a intrat în atenția tuturor, prin momentul impecabil pe care l-a prezentat în audițiile „X Factor”, dar și prin gradul de rudenie care există între el și Florin Salam. Ajuns în finală, tânărul urma să prezinte un moment incredibil pe care îl pregătise în detaliu cu celebrul manelist, iar faptul că Florin Salam a anunțat pe ultima sută de metri că nu va mai putea să se prezinte, a ridicat masive semne de întrebare în ceea ce privește relația care există, de fapt, între cei doi.

Sătul de speculații, Adrian Petrache a mărturisit în cadrul emisiunii „Showbiz Report” că se înțelege foarte bine cu unchiul lui, doar că nu petrec foarte mult timp împreună, din cauza programului aglomerat al manelistului.

Cât despre asocierea pe care lumea o face cu acesta pe plan artistic, nu i se pare deloc deranjată, dat fiind că Florin Salam este un artist incredibil:”N-are cum să te deranjeze și cred că trebuie să fii ciudat să te deranjeze orice asociere legată de familia pe care o ai. Asocierea asta trebuie să aibă și un scop, adică da, e familia mea, dar ceea ce cânt eu, ce fac eu, este complet altceva”, a declarat Adrian Petrache la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest