Ce relație există, de fapt, între Alex Bodi și Bianca Iordache. Formează un cuplu sau nu? VIDEO

 

Formează sau nu un cuplu Alex Bodi și Bianca Iordache? Invitată pentru prima dată într-un platou de televiziune, șatena a vorbit cu lux de amanunte despre relația care există, de fapt, între ea și afacerist!

În cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Bianca Iordache a clarificat ce anume se întâmplă între ea și Alex Bodi, după ce s-a speculat că ar forma un cuplu, din nou. Șatena a mărturisit că nu a fost vorba niciodata de o relație amoroasă între ei, în ciuda ipostazelor în care s-au pozat sau în care au fost surprinși.

Mai mult decât atât, Bianca a mai spus că dacă se vor mai ivi ocazii să iasă împreună și să ia masa, atunci nu va refuza, însă niciodată nu ar trece peste pragul de prietenie pe care îl are cu Alex Bod

”Ca înainte, suntem doar prieteni, suntem prieteni, vorbim dacă ne vedem, dacă ne salutăm, probabil, nu se știe, poate vom mai ieși să mâncăm, la un suc. Noi n-am avut o relație”, a spus Bianca Iordache la Antena Stars.

Totodată, Bianca Iordache a mai spus că nu și-a dorit niciodată să grăbească lucrurile, fiind și motivul pentru care ea și Alex Bodi nu formează un cuplu. Cât despre comunicarea dintre ei, șatena a dezvăluit că își mai vorbesc din când în când, deși Bodi a declarat într-un interviu că nu mai are nicio treabă cu ea.

”Lucrurile vin de la sine, mie nu-mi place niciodată să grăbesc lucrurile, consider că cel mai bine e să lași lucrurile să decurgă cum vin ele”, a mai spus ea la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest