Ce sacrificii a făcut Carmen Grebenișan pentru casa viselor: „Stăteam pe lună cu minimul necesar!” FOTO cu locuința de lux!

 
+4 click pentru
galerie

Sexy-bloggerița de la Asia Express și-a luat penthouse și l-a mobilat după ultima modă fără să se uite la câți bani cheltuie. Dezvăluiri inedited la Showbiz Report de la Antena Stars.

 

Carmen Grebenișan și-a unit destinele cu Alex Militaru, farmacistul cu care s-a cuplat după ce a revenit de la Asia Express, iar acum a făcut următorul pas. Cei doi îndrăgostiți și-au achiziționat un penthouse după care se învârte în loc Bucureștiul. Cuplul și-a amenajat locuința cu mult bun gust, iar celebra influenceriță a fost atât de încântată de rezultat încât le-a arătat și fanilor de pe Instagram.

 

Sexy-bloggerița a spus, la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars, că a trebuit să renunțe la multe plăceri pentru a avea casa viselor. Ea nu a vrut să divulge suma cu care a achiziționat locuința de lux, dar având în vedere prețurile care sunt acum pe piața imobiliară din capitală cu siguranță prețul sare de 100.000 de euro.

„Casa a fost cumpărată. Am găsit-o dintr-o greșeală. Am avut noroc. A fost la un preț bun, însă nu pot comunica prețul. E un apartament de tip penthouse. Este mai ieftin decât ar fi trebuit să fie.”, a declarat Carmen Grebenișan la Antena Stars.

 

Fosta concurentă de la Asia Express a povestit că a renunțat la genți, haine, pantofi pentru a-și amenaja locuința după ultimul trend. Ea a precizat că nu s-a uitat la bani și nici măcar nu a calculate sumele pe care le-a băgat în apartament, acceptând pentru o perioadă de timp să trăiască cu minimul necesar.

 

„Am investit destul de mult. Nu am făcut un calcul total. Am avut un cont în care puneam banii de fiecare dată când îmi intrau mie banii eu îi puneam acolo. Pe toți, absolut toți, vă zic sincer, stăteam pe lună cu minimul necesar, voiam să investesc absolut tot. E o investiție comună. Nu e o casă pe care să o vindem vreodată. Nu am fost fană, genu ăsta de fată ca să-mi cumpăr genți, pantofi, mereu am investit în ceva.”, a mai spus influencerița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest