Cea mai sexy concurentă de la iUmor, înșelată de fostul iubit!

 
+2 click pentru
galerie

Lolrelai, picanterii despre bărbații cu care s-a iubit. De câte ori a fost înșelată superba blondină și în ce relație neconvențională a intrat.

 

Ștefania Costache, pe numele de scenă Lolrelai, a vorbit despre iubirile din viața sa la emisiunea Showbiz Report. Fosta concurentă de la iUmor a dat cărțile pe față și a povestit că a fost tradusă în iubire de majoritatea bărbaților cu care a stat: „Acum nu mai sufăr din dragoste. Dar ca orice femeie, toate suntem proaste în dragoste, am avut și eu perioada mea lungă. Mă uitam acum la titlu: nu știu dacă e unul care nu m-a înșelat. Poate unul cu care am stat 3 luni, nu a apucat. Cu libertatea e interpretabilă. Eu nu cred că atunci când intru într-o relație, omul acela nu mai e liber, că doar nu am niciun drept asupra lui. Am trecut printr-o fază de gelozie groaznică, între 20-25 ani, iar acum am trecut în extrema ailaltă, când fiecare poate face ce vrea, chiar dacă e într-o relație. Acum am găsit un echilibru, dar nu sunt cu nimeni”.

 

Unul dintre foștii săi iubiți a înșelat-o chiar cu una dintre prietenele ei, pe umărul căreia de altfel se și plângea de comportamentul acestuia. „Am avut relații lungi de 5 ani, 3 ani, 4 ani, în acestea clar am fost înșelat. Nu s-a terminat că i-am prins doar o dată. Dar atunci, v-am spus, eram în acea fază cu relațiile deschise. Ei au mers până la cap cu actul acesta de trădare. Cel cu care am stat 5 ani m-a înșelat cu o prietenă de-a mea. Era ciudat pentru că eu simțeam că se întâmplă ceva cu el și ea era persoana pe umărul căreia plângeam. Am acceptat-o de nenumărate ori. În ultimul an de relație, eu nemaifiind atât de atrasă sexual de el, mi se părea normal să-și ia aceste nevoi din alte părți. Am considerat că are dreptul de a-și satisface aceste nevoi carnale. Eu de iubit îl iubeam, dar dispăruse atracția”, a declarat Lolrelai la Antena Stars

 

Întrebată dacă unul dintre bărbații care a înșelat-o este chiar celebrul Mihai Bendeac, Ștefania a spus: „Nu am avut niciun fel de legătură, niciodată, cu Mihai Bendeac. Discuția a fost că fostul meu partener m-a înșelat cu o fată cu care și Mihai avea o treabă la un momentdat. Glumița era că ne-am dorit amândoi aceeași femeie, și eu, și Mihai, dar doar el și fostul meu iubit au ajuns la ea”.

 

Fosta concurentă de la iUmor a spus că acum este într-o relație cu un băiat cu 13 ani mai mic: „Există cineva în viața mea, din noaptea de Revelion. El are 23 de ani, eu 36, dar sunt covinsă că mai are de copilărit. E discutabil ce înseamnă acest înșelat. Pe mine important e să nu mă minți, indiferent ce faci cu corpul tău. Când sunt mințită mi se pare că mi se insultă inteligența, iar eu mă consider foarte inteligentă”.

 

Lolrelai nu are probleme doar în dragoste, și în viața de familie a întâmpinat dificultăți. Cel mai greu moment a fost atunci când mama ei a murit. ”Mama avea o problemă cu ficatul, avea ciroză, de peste 10 ani și nu, nu mă așteptam. Am vorbit cu ea în noaptea de Înviere și mi-a zis: ”Hristos a Înviat! Te iubesc” și a doua zi nu a mai răspuns la telefon. Practic, pe mama am pierdut-o pe Paște. În aceeași zi, tatăl meu și-a pierdut mințile. Am sesizat asta pentru că tatăl meu a vorbit aproape 4 ore cu mama care nu mai era. L-am sunat pe fix și mi-a zis că mama nu vrea să vorbească cu mine. Nu putea să conceapă faptul că mama e acolo, dar nu mai este. Pe de altă parte, faptul că tata a încasat-o atât de dur, nu mi-a mai dat mie opțiunea să o încasez la fel de tare. Din copilul care eram, faptul că s-au dus amândoi deodată la pământ, m-a pus în rolul adultului. Pe mama a trebuit să o îngrop în 24 de ore, de pe o zi pe alta”, a declarat Ștefania Costache la Showbiz Report


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest