Celia are parte de o sarcină dificilă! Cu ce probleme majore de sănătate se confruntă: „Am făcut și o intervenție aproape pe viu!”

 

Cântăreața este pe ultima sută de metri cu sarcina. Peste cinci săptămâni urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Însă până acum a trecut prin mari dureri și emoții.

 

Peste circa o lună Celia va deveni mămică pentru a doua oară. Chiar dacă în general a dorit să păstreze discreția asupra modului în care decurge sarcina, în cele din urmă, la Showbiz Report, artista a dezvăluit că s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. A contactat inclusive noua tulpină de coronavirus, Omicron, dar aceasta a fost, din câte se pare cea mai mică problemă pe care a întâmplinat-o în perioada de graviditate. Celia nu a intrat în amănunte medicale, dar a spus că sarcina a pus presiune pe inimă și s-a confruntat cu dureri groaznice.
 

„Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu și pe lângă asta au fost și încă mai sunt niște probleme. Sarcina pune presiune pe inimă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament și nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.”, a dezvăluit Celia, la Antena Stars.

 

Artista pare de un optimism incurabil, spunând că va depăși orice obstacol cu ajutorul divinității, dar nu a ascuns faptul că a luat în calcul inclusiv o naștere înainte de termen. „Sunt foarte pozitivă. E clar că orice se poate întâmpla, se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit și cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. (...) Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viață întreagă. Se întâmplă uneori ca aceste probleme să fie doar în timpul sarcinii”, a spus vedeta.

 

„A fost foarte dificil față de prima sarcină, când a fost o relaxare continuă. Dar ne-am dorit foarte mult copilul acesta, și am avut și pierderi de sarcini. Tot ce vine primesc cu sufletul deschis, pentru că sută la sută sunt sigură că tot Dumnezeu mă păzește. Mi-a trecut prin cap să renunț la sarcină”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest