Cine îi trimite mesaje de amenințare Nicoletei Voicu încontinuu de doi ani: “Potolește-te, dragul meu!”/ VIDEO

 

De mai bine de doi ani, Nicoleta Voicu este terorizată cu apelurile telefonice și cu mesajele de amenințare! Interpreta de muzică populară a fost nevoită să apeleze și la ajutorul autorităților din cauza situației în care se află. Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, artista i-a transmis un mesaj celui care nu îi dă pace.

Problemele se țin scai de Nicoleta Voicu. Pe lângă decepțiile amoroase prin care a trecut, interpreta de muzică populară nu are liniște de mai bine de doi ani, din cauza tuturor mesajelor și apelurilor pe care le primește încontinuu din partea unei persoane necunoscute.

Artista a dezvăluit că a depus deja o plângere la Poliție, însă din nefericire oamenii legii nu au avut succes în cercetările lor până acum, astfel că încă nu a aflat cine o terorizează de ani buni.

Enervată de situația în care se află, Nicoleta Voicu a ținut să îi transmită un mesaj tranșant persoanei responsabile pentru apelurile și amenințările anonime: Potolește-te, dragul meu! dacă crezi că ai probleme, mergi la un control. Somnul rațiunii naște monștri”

Cine îi trimite mesaje de amenințare Nicoletei Voicu încontinuu de doi ani

Și chiar dacă autoritățile încă nu au descoperit cine este persoana care nu îi dă pace Nicoletei Voicu, interpreta de muzică populară este de părere că în spatele receptorului se află nimeni altul decât Gheorghe Turda, care nu o poate uita, în ciuda declarațiilor pe care le oferă în presă.

„Nu mă voi mai întoarce niciodată în trecut pentru nimic în lume. Chiar nu poate să înțeleagă că nu mai e cale de întors”, a spus interpreta de muzică populară, la "Showbiz Report"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest