Claudia Ghițulescu și misterul din fața altarului: Motivul surprinzător al prezenței sale

 

Claudia Ghițulescu a dezvăluit ce se întâmplă în fața altarului. Fanii au avut multe întrebări, iar acum cântăreața a decis să pună punct speculațiilor și să dezvăluie adevărul. Chiar dacă mulți s-au gândit la o posibilă căsătorie, motivul prezenței ei în fața altarului este unul legat de credință și rugăciune. Claudia Ghițulescu a găsit liniștea în credință și își dedică momente speciale de rugăciune, dorind să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru viața frumoasă pe care o are și să se roage pentru sănătate și fericire.

”Mergem la o liturghie, la un maslu, mergem și la altar. Ce să faci în fața altarului? Te rogi pentru sănătate, să ne fie bine. Dacă ne este bine și suntem sănătoși, ne bucurăm de viață. Am o viață atât de frumoasă încât îi mulțumesc lui Dumnezeu de fiecare dată. Am învățat să mă bucur de viață. Mă trezesc veselă, mă pun la somn tot veselă.”, a declarat Claudia Ghițulescu, la Antena Stars.

Claudia Ghițulescu a crescut într-o familie cu o puternică credință creștină, iar legătura ei cu Dumnezeu este una profundă. Chiar dacă are un program încărcat, cântăreața găsește timp pentru a merge la biserică și a se ruga. ”Eu am crescut cu credință, am crescut cu bucuria de a te duce să te rogi. Bunica mea mă lua și mă ducea la biserică. Mama nu avea timp să se ducă, acum se duce în fiecare zi la liturghie. Pentru mine Dumnezeu este totul.”, a mai spus artista


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest