Claudia Pătrășcanu, singură de Paște! Copiii vor petrece sărbătorile cu Gabi Bădălău: „Trebuie să stea și cu unul și cu celălalt”

 

Chiar dacă se află în plin proces de divorț, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău dau dovadă de maturitate și fac totul pentru ca băieților lor să le fie bine și să petreacă timp cu ambii părinți.

 

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare fără sfârșit. Însă cei doi soți par să fi găsit un echilibru în privința copiilor. Astfel, în ciuda inconvenientelor dintre ei, fac totul pentru ca celor mici să le fie bine și să nu simtă absența niciunuia dintre părinți. În exclusivitate pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a declarat că a învățat să ierte, astfel că inclusiv pe tatăl copiilor ei l-a iertat pentru tot ceea ce s-a întâmplat între ei. Mai mult decât atât, artista a explicat că își vorbesc atunci când este cazul, totul fiind legat de cei doi copii. Ea a mai spus că băieții lor vor face sărbătorile de Paște împreună cu tatăl lor.

 

„Cu Gabi vorbesc, țin legătura în ceea ce privește creșterea copiilor noștri. Vor pleca acum într-o vacanță. Suntem aproape de liniște, așa să fie și să ne lumineze Dumnezeu în continuare. Să fie bine pentru că copiii sunt importanți. Timpul trece și le așează. Anul acesta de Paști băieții sunt la tatăl lor, anul trecut au fost la mine. Iar acum e rândul lui, pentru că așa am decis. Copiii trebuie să stea și cu unul și cu celălalt”, a spus artista.

 

Aparent, fără băieți, Claudia Pătrășcanu are liber la distracție, însă din dezvăluirile ei se pare că nu-i mai stă în caracter să se distreze pe cinste așa cum o făcea cândva. Cântăreața a spus că va fi mult mai preocupată de carieră în perioada imediat următoare.

 

„Nu mi-am făcut planuri de plecare, cum le așează Dumnezeu. Adevărul e că nu am mai plecat de câțiva ani. Nu știu deocamdată, eu caut liniște. Dacă tot cei mici vor fi plecați, mă voi relaxa, dar am și multe piese de învățat. Că, ști Andrei cum este, noi artiștii trebuie să mai schimbăm repertoriul, și am vreo 40 de piese de studiat. Nu pot să prevăd dacă vom petrece toți patru un Paște împreună, dar nu se știe ce se va întâmpla. Gabi mai vine la noi, petrece timp cu cei mici. A fost acum două weekend-uri, când l-am scos pe cel mic din spital, a venit și Gabi”, a mai spus cântăreața pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest