Claudia Radu de la Chefi la Cuțite, în lacrimi, din cauza criticilor primite pe baza aspectului fizic: „Se deschide rana”/ VIDEO

 

Claudia Radu, fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite” a izbucnit în lacrimi, în direct, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars din cauza criticilor pe care le-a primit de-a lungul vieții sale pe baza aspectului fizic.

Claudia Radu a mărturisit că a fost pusă la zid din cauza modului în care arată, iar oamenii răutăcioși încă nu încetează cu comentariile negative legate de fizicul ei. Fosta concurentă de la “Chefi la Cuțite” a declarat că încă este o victimă a bullying-ului, comportament care se manifestă încă din copilărie din partea celorlalți.

”De mic copil s-a întâmplat. Mereu am fost supraponderală. Pur și simplu am arderile lente. Cam orice mănânc, se pune, trebuie să am grijă ce mănânc. Și de mic copil, cum sunt copiii ”grasa, grasa”, copiii mici și normal au continuat de-a lungul anilor de școală. Cel mai greu a fost în liceu, pentru că acolo mi-era cel mai greu, deja știam ce se întâmplă, asimilam altfel lucrurile astea, le punem la suflet. Cel mai dificil mi-a fost în clasele 9-10”, a declarat cu ochii în lacrimi Claudia Radu la ”Showbiz Report”.

Cu ochii în lacrimi, Claudia Radu le-a transmis un mesaj tuturor celor care i-au creat traume emoționale din cauza comentariilor negative. Fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite” a mărturisit că îi este greu să abordeze subiectul legat de bullying, mai ales că prima dată când a discutat în public despre el a fost chiar la TV, la emisiunea culinară de la Antena 1.

”Fiecare lasă traume în felul lui. Ce să le zic... să aibă o viață frumoasă și copiii lor să nu aibă parte de ce mi-au făcut ei mie. Îmi cer scuze, mereu când vorbesc despre asta îmi vine să plâng. La ”Chefi la cuțite” a fost pentru prima oară când am vorbit în fața unei audiențe mari despre asta, până atunci vorbisem doar cu prietenele mele cele mai bune. Părinții nu știau, familia nu știa, de aceea m-am și emoționat atunci”, a spus Claudia Radu cu ochii în lacrimi, la ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest