Cocoș de la Călărași, dezvăluiri în exclusivitate la Antena Stars despre relația cu Florin Salam: „Mi-a spus că este momentul meu!”

 

Invitat în cadrul emisiunii Showbiz Report, Cocoș de la Călărași a vorbit despre modul în care pandemia i-a afectat activitatea artistică, dar și despre relația de prietenie pe care o are cu Florin Salam.

 

Manelistul a declarat în studioul Showbiz Report că, în ultima vreme, a trebuit să-și reorienteze activitatea și în special publicul țintă. Asta numai și numai din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a blocat numeroase evenimente pe plan național, astfel încât a trebuit să ia drumul străinătății pentru a cânta.

 

,,Plecăm în alte țări, pentru că în România din păcate nu mai avem evenimente. Nu o iau pe fiica mea cu mine, pentru că vreau să o protejez de tot ce se întâmplă în legătură cu virusul. Eu sunt vaccinat, de aceea nu îmi fac griji”, a declarat Cocoș de la Călărași pentru Antena Stars.

 

În ultima perioadă, Cocoș de la Călărași a participat la o serie de evenimente alături de Florin Salam, care, în industria maneliștilor, ocupă un loc însemnat. Cocoș spune că deja are o relație de prietenie cu cel supranumit regale maneliștilor.

,,Întâlnirea cu Florin Salam din weekend a fost superbă. Este un om deosebit, este vocea sufletului meu. Ne-am întâlnit, am stat de vorbă, am cântat împreună și ne-am bucurat că am putut să facem oameni fericiți. Pentru mine este o bucurie enormă că am ajuns la acest nivel, să pot sa cânt la aceleași evenimente cu el. Înainte ne mai întâlneam, dar rar. Nu a avut probleme de sănătate, doar a fost supărat, dezamăgit. Acum se simte bine, este puternic", a declarat artistul. El a precizat că, de partea cealaltă, Salam s-a arătat încântat de vocea lui și i-a cerut imperios să scoată cât mai multe manele: ,, Ești o voce foarte frumoasă, ești vocea mea preferată. M-a rugat să scot multe melodii și mi-a spus că este momentul meu".

 

În finalul participării la emisiune, Cocoș de la Călărași și-a lăudat soția care a absolvit o școală de asistente medicale, magna cum laude. „Acasă sunt toate bune, sunt foarte mândru de soția mea, care a terminat școala de asistente, ca șefă de promoție", a declarat manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest