Cocoș de la Călărași pleacă o lună în America! „Am primit încă o binecuvântare de la Dumnezeu”

 

Artistul a obținut viza de Statele Unite, unde va susține mai multe concerte. Care este singurul său regret.

 

Cocoș de la Călărași a fost prezent în studioul Antena Stars, unde a dat marea veste a începutului de an: va pleca pentru o lună în Statele Unite ale Americii, în turneu cu trupa sa. Cântărețul va susține mai multe concerte în marile orașe din America, acolo unde sunt comunități numeroase de români. El va merge la început la Chicago, dar va ajuns și în Nevada, la Las Vegas.

 

”Sunt cel mai fericit, astăzi am primit încă o binecuvântare de la Dumnezeu, am primit viza de America și o să mergem acolo. Am preconizat că vom pleca pe data de 18, luna aceasta și cred că vom sta în jur de o lună de zile. O să mergem în Chicago la început, apoi o să mergem în Las Vegas, California”, a declarat Cocoș de la Călărași la Antena Stars.

 

Manelistul are însă și un regret generat de plecarea în America. Faptul că va sta departe de familia lui. De altfel, el a recunoscut că, din cauza muncii asidue și a numeroaselor evenimente pe care le are, practic nu a participat la creșterea fetiței lui, și își dorește ca acest lucru să nu se repete și în cazul băiețelului. ”De anul trecut din mai până în septembrie, nu știu dacă am avut liber 5 sau 6 zile. Am pierdut copilăria Melisei, nu vreau să i-o pierd și pe a lui Ais”, a spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest