Codruța și Valentin Sanfira au totul programat: când vor face nunta și primul copil! „Nu vrem să ne gândim că n-am făcut lucrurile cum trebuie!”

 

Cei doi îndrăgostiți știu cu siguranță locul și data în care se vor căsătorii religios. În funcție de acest eveniment au stabilit și momentul când vor deveni părinți.

 

Codruța și Valentin Sanfira trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 3 ani și au hotărât că este momentul oportun să facă pasul și să treacă la nivelul următor, care este reprezentat de căsătoria religioasă. După ce aceasta se va înfăptui, cuplul are în plan și mărirea familiei. Cei doi au oferit toate detaliile în exclusivitate în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

„În primul rând, copilul vine când vrea Dumnezeu. În al doilea rând, noi am hotărât deja să-l facem după cununia religioasă. Nu vrem, Doamne ferește, dacă se întâmplă ceva în viață noi să ne gândim că din cauza noastră se întâmplă anumite lucruri, că n-am făcut lucrurile cum trebuie. Ceremonia religioasă este pe 15 octombrie, anul acesta”, a mărturisit Valentin Sanfira, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Întrebați și de nuntă, Codruța și Valentin Sanfira au anunțat că se pregătesc să-și unească destinele, iar ceremonia va avea loc la Snagov. Ei au în plan să aducă pe lume un copil, dar după ce vor fi cununați în fața lui Dumnezeu.

 

„E la Snagov, la prietenii noștri. Ea o să fie în rochie albă, iar eu în costum negru. Este foarte greu, eu știu tradițiile noastre din zona de sud, diferă puțin de tradițiile din zona Bucovinei și de zona de unde vine Codruța și ar fi extrem de greu. La noi, de exemplu, în Oltenia se ținea nunta trei zile și trei nopți. Va fi foarte greu să îmbraci 3-4 mii de oameni în costume populare”, a spus Valentin Sanfira.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest