Concluzia pe care a tras-o Oana Roman după divorțul de Marius Elisei: “A fost foarte greu să mă obișnuiesc”/ VIDEO

 

Oana Roman a trecut de-a lungul anilor prin multe situații limită, însă de departe cea mai grea a constat în divorțul de Marius Elisei, dat fiind că la mijloc se afla și fiica lor, Isa. În direct la „Showbiz Report”, vedeta a dezvăluit la ce concluzie a ajuns după despărțirea de fostul soț.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să își mai acorde o șansă, după ce în urmă cu doar câteva luni au semnat actele de divorț. Reconcilierea a avut loc treptat, treptat, iar asta după ce bărbatul a făcut pași în direcția fostei soții, prin mici atenții și gesturi prin care să îi demonstreze că încă există sentimente de dragoste între ei.

Oana Roman a recunoscut că a trecut printr-o perioadă destul de dificilă odată cu despărțirea de Marius Elisei, însă este recunoscătoare că lucrurile s-au întâmplat așa, considerând că a fost o adevărată lectie de viață pentru ea.

Nu a fost deloc ușor. E un lucru pe care eu nu mi l-am dorit. Când ne-am despărțit, am și spus că mi se întâmplă un lucru pe care eu nu-l doresc și a fost foarte greu să mă obișnuiesc cu ideea, pentru că nu mai eram obișnuită să trăiesc fără el lângă mine și a fost foarte greu. (...) Am învățat că trebuie să luptăm pentru ce avem și să nu dăm drumul atât de ușor la lucrurile care ne unesc”, a mărturisit vedeta Antena Stars.

Când se va muta Marius Elisei înapoi în căminul conjugal

Tot în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Oana Roman a vorbit și despre revenirea lui Marius Elisei în căminul conjugal. Potrivit spuselor vedetei, motivul pentru care bărbatul încă nu s-a mutat în locuința în care au stat împreună atâta timp constă în faptul că nu își dorește să precipiteze lucrurile, deși se înțeleg extraordinar în prezent.

„Le facem pas cu pas pe toate. Oricum, e ca și cum stă acasă, pentru că doarme mai mult acasă. (...) Isa e foarte fericită și mi-a zis într-o zi că ea ar vrea să fim numai noi trei pe lumea asta”, a mai dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest