Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au împăcat! Care a fost motivul certurilor dintre ei: „Am greșit în ultima vreme”/ VIDEO

 

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au împăcat! După ce la sfârșitul anului trecut, interpreta de muzică lăutărească anunța faptul că nu mai formează un cuplu cu cel care i-a fost soț timp de 33 de ani, iată că acum, lucrurile s-au îmbunătățit semnificativ în relația celor doi și au decis să renunțe la toate animozitățile care le-au guvernat dinamica mariajului.

Invitați în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au mărturisit că au dat uitării problemele care le-au pus pe pauză relația. Potrivit spuselor interpretului de muzică lăutărească, în ciuda declarațiilor pe care soția sa le-a oferit în presă despre despărțire, era sigur de faptul că va exista o reîmpăcare, dat fiind că 33 de ani de mariaj nu pot fi șterși așa de ușor cu buretele.

”Viața trebuie să se așeze în așa manieră încât să fie unică, să nu regreți nimic. Am avut momente mai mult bune decât rele, am căutat să trecem peste abstacole, formăm o familie de 33 de ani. Cornelia a fost mai vulcanică, dar eu am fost o persoană mai răbdătoare și așa am mai calmat-o și pe ea, dar vorbim aceeași limbă. Ea nu s-a gândit niciodată la despărțirea reală dintre noi. E greu săiei această decizie după 33 de ani. Acum să ne dea Dumnezeu sănătate, că e cel mai important și să avem cântări”, a spus Aurel Pădureanu la „Showbiz Report”.

De cealaltă parte, Cornelia Catanga a recunoscut, într-un final, că multe dintre polemicile care au existat între ei au fost cauzate de stările ei de spirit, dar este recunoscătoare că partenerul de viață a fost suficient de înțelept ca să poată trece peste atitudinea ei.

”Mă bucur să suntem în această formulă de 33 de ani. Au fost de toate, și bune și rele. Eu am mai greșit în ultima vreme, dar numai noi știm ce avem în suflet”, a menționat și Cornelia Catanga


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest