Cristian Daminuță, tată pentru a doua oară? „Dacă e băiat, e perfect!”/ VIDEO

 

Cristian Daminuță se poate declara un bărbat împlinit! Sportivul se bucură de o soție care ar face orice pentru el, iar recent cei doi au devenit părinți pentru prima dată și se bucură din plin de noul rol. Și chiar dacă abia în urmă cu un an a venit pe lume primul lor copil, amorezii se pregătesc deja și de al doilea!

Cristian Daminuță și soția lui au devenit părinți pentru prima dată pe 18 ianuarie 2020, zi care le-a schimbat viața total. De atunci, prioritățile celor doi s-au schimbat, iar acum se preocupă în totalitate de creșterea și educația micuțului lor.

Cristian Daminuță a intrat în direct la „Showbiz Report”, unde i-a făcut cunoștința fiului său, Dominic, cu moderatorii emisiunii. Atât cei doi, cât și soția fotbalistului se aflau într-un parc de joacă, bucurându-se din plin de ziua superbă și însorită!

Cristian Daminuță, tată pentru a doua oară?

Deși a devenit tătic doar în urmă cu un an, Cristian Daminuță a mărturisit că își doreste cu nerăbdare și un al doilea copil. Și are și preferințe în ceea ce privește genul.

„Din totul sufletul vă spun da (n.r. mai vreți un copil?). Am o vorbă dacă e fată e foarte bine, dacă e băiat e perfect.”, a declarat Cristian Daminuță.

Însă până va mai trece o dată prin emoțiile de a face cunoștință cu pruncul lui, Cristian Daminuță a mărturisit că acum și-a focusat toată atenția pe fiul lui pe care își dorește să îl crească frumos.

„Să aibă grijă la oameni, asta contează foarte mult. Cred eu că trebuie să ajungi în punctul în care nu trebuie să îți pese de gura oamenilor. Suntem în punctul în care nu pot să-i interzic pentru că el acum descoperă, trebuie să-l las. Trebuie foarte multă răbdare și trebuie să îi explici totul. Aleargă întruna.”, a spus Cristian Daminuță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest