Cristina Cioran, amănunte exclusive despre sarcină: „Mi-a fost teamă să nu o pierd. Riscurile erau foarte mari”

 

Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima dată, însă din cauza vârstei înaintate, au existat câteva riscuri în ceea ce privește sarcina. În direct, la „Showbiz Report”, actrița de 43 de ani a vorbit cu lux de amănunte despre cum au trecut cele patru luni de când a aflat că este însărcinată.

Cristina Cioran trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița și-a întâlnit sufletul pereche la scurt timp după ce s-a despărțit de fostul partener de viața cu care a stat un deceniu. Și mai mult decât atât, acum vor deveni și părinți pentru prima dată.

În direct la „Showbiz Report”, prin intermediul unui apel video, Cristina Cioran a mărturisit că atât ea, cât și iubitul ei, Alex, sunt nerăbdători să își țină copilul în brațe. Cât despre simptomele cu care s-a confruntat în primul trimestru, actrița a dezvăluit că singurele diferențe pe care le-a sesizat au constat în răul de mișcare și disconfortul pe care îl are atunci când simte miros de scorțișoară.

”Am intrat în a 13-a săptămână, adică în trimestru doi, în patru luni (...) Eu am rău de mișcare așa că orice chestie face să accentueze răul ăsta de mișcare. Sarcina agravează puțin chestia asta. Grețurile matinale la mine sunt seara. Pofte aveam și înainte și nu eram gravide. Nu suport mirosul de scorțișoară deși îmi plăcea foarte mult înainte”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

I-a fost frică să nu piardă sarcina

Cristina Cioran a mai dezvăluit că i-a fost foarte teamă în primele săptamâni să nu piardă sarcina, din cauza riscurilor cauzate de vârsta înaintată. Din fericire, perioada critică a trecut, iar acum așteaptă cu nerăbdare să își țină copilașul pentru prima dată în brațe.

”Sunt foarte nerăbdătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare.”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest