Cum a aflat Cristian Daminuță că va deveni din nou tătic: „Mulțumesc soției mele, pentru că ea o să ducă tot greul!”

 

Fostul fotbalist s-a declarat extrem de încântat de faptul că va avea un al doilea copil. Când va afla Daminuță sexul copilului.

 

În plan profesional lui Cristian Daminuță nu-i merge strălucit. Fost component al naționalelor U17 și U19 ale României, mijlocașul defensiv nu a mai evoluat din 2017 într-un joc oficial, de când era în diviziile inferioare din Italia. Ajuns la 31 de ani, Daminuță pare a fi pus ghetele în cui, dar punctează în viața personală acolo unde așteaptă al doilea copil de la Mădălina.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, fostul fotbalist a povestit cât de nerăbdător și fericit este, dar și cum a aflat că va mai avea un copilaș. „Sunt foarte fericit. A fost ceva la care nu mă așteptam pentru că am zis că după ce s-a născut Dominic o să mai așteptăm o perioadă până va veni al doilea. Dumnezeu a făcut în așa fel încât să-mi trimită încă o minune în viața noastră. Îmi doream de la început acest lucru, mă și bucur și mulțumesc lui Dumnezeu. În primul rând, soției mele pentru că până la urmă ea duce tot greul”, a spus Cristian Daminuță, în cadrul emisiunii Showbiz Report

 

Pentru Mădălina și Cristian Daminuță familia va fi completă după ce îl vor aduce pe lume pe al doilea copilaș. Cei doi soți sunt nerăbdăori să afle dacă vor avea fetiță sau băiețel. Bruneta este însărcinată în 13 săptămâni și duce o sarcină ușoară. Fostul fotbalist a avut o surpriză specială de Crăciun. Mădălina Daminuță i-a dat vestea soțului ei într-un mod unic. Vedeta a pus testul de sarcină într-un cadou, sub brad, și se pare moșul i-a adus cel mai minunat dar lui Cristian.

 

„Sper să fie totul ok și să ne bucurăm de copilașii noștri. Este însărcinată în 13 săptămâni. Săptămâna viitoare aflăm sexul. Sincer, mi-aș dori băiat, dar dacă o să fie fetiță e cu atât mai bine. Orice o fi să fie sunt bucuros. De Crăciun mi-a pus testul într-un cadou, sub brad”, a adăugat Daminuță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest