Cum a fost cel mai nebun an din viața Andrei Gogan! Declarații exclusive la Antena Stars!

 

Andra Gogan, cea mai urmărită femeie din România, face declarații emoționante în exclusivitate pentru Antena Stars. Celebra vloggeriță are 10,6 milioane de fani pe TikTok și 1,76 milioane de abonați pe YouTube, iar în urmă cu puțin timp a fost nominalizată și a câștigat premiul pentru cel mai iubit star românesc. Andra Gogan a vorbit despre anul 2022, despre călătoriile sale în 6 țări și despre momentele dificile prin care a trecut.

Andra Gogan este activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește momente importante cu fani din întreaga țară. Anul trecut a fost unul nebun pentru ea, călătorind în 6 țări, de aproximativ 10 ori în total, dar așteaptă cu nerăbdare provocările și oportunitățile pe care 2023 le va aduce.

 

„Am fost nominalizată în țară și chiar acolo am aflat că am și câștigat premiul pentru cel mai iubit star românesc și a fost foarte frumos. (...) Anul trecut chiar a fost cel mai nebun an în care am plecat cred că în vreo 6 țări, de vreo trei ori în America, deci de vreo 10 ori, în total”, a mărtursit Andra Gogan, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest