Cum a petrecut sărbătorile Pepe, după despărțirea de Raluca Pastramă: „A fost un an dificil”/ VIDEO

 

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Anunțul a fost făcut de artist pe canalul său de YouTube, precizând că divorțul de mama fetițelor sale va fi unul pașnic. Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar între cei doi au apărut diverse animozități care au dus la un scandal mediatic. Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Pepe a dezvăluit cum a petrecut Sărbătorile de Iarnă, dar și care este relația cu fosta soție, în prezent.

După o relație de opt ani, Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit. În momentul în care a anunțat că el și bruneta nu mai formează un cuplu, artistul a ținut să precizeze că nu a existat niciun motiv concret care să ducă la separare, însă a fost obligat să îi respecte decizia cea care i-a fost parteneră de viață aproape un deceniu.

Ulterior, au ieșit la iveală detalii despre infidelitatea Ralucăi Pastramă, speculându-se că bruneta s-ar fi îndepărtat de familia ei din cauza unui alt bărbat. Au ajuns la tribunal, dar în cele din urmă apele tulburi s-au calmat și s-au bucurat de Sărbătorile de Iarnă.

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Pepe a povestit că a petrecut Crăciunul și Anul Nou cu oamenii care l-au iubit întotdeauna necondiționat, mai precis cu părinții, frații și micuțele sale, Rosa și Maria.

”Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor. Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice.”, a spus Pepe la Antena Stars.

Cât despre divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a declarat că lasă viața să meargă înainte și este dispus să facă orice ca fiecare zi să fie mai frumoasă atât pentru el, cât și pentru fiicele lui.

”Cred că nu a fost pentru nimeni ușor, indiferent dacă este vorba despre despărțire sau nu. A fost un an dificil pentru toată lumea. După pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel și acum fiecare cum a înțeles. Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva.”, a mai adăugat Pepe, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest