Cum arată femeia cu care Costel Biju este căsătorit de 17 ani: „Unde este gelozie, e și iubire”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Costel Biju este un nume cu greutate în industria manelelor, dar chiar și așa nu sunt mulți care știu că artistul este căsătorit de mai bine de 17 ani! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, manelistul și partenera lui de viață au vorbit cu lux de amănunte despre povestea lor de viață.

Costel Biju este constant în lumina reflectoarelor, însă când vine vorba de viața personală, manelistul știe cum să o țină departe de ochii curioșilor. Artistul și soția sa formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, astfel că interviul acordat Antenei Stars de cei doi este, cu adevărat, rar.

Costel Biju a recunoscut că își apreciază soția la fel de mult ca în primii ani de mariaj, precizând că mama copiilor ei i-a fost un sprijin puternic de-a lungul carierei muzicale. Mai mult decât atât, interpretul de muzică de petrecere susține că acum își dorește mai mult ca niciodată să stea alături de familie, dat fiind că ani la rândul a lipsit din viețile lor din cauza programului încărcat.

''Suntem împreună de 17 ani. Și eu simt nevoia să stăm împreună mai mult, mai ales de când au trecut anii și am realizat că copiii mei s-au făcut mari. Simt nevoia să stau mai mult cu ei, cu soția, să profit și eu mai mult de ei'', a spus Costel Biju.

''Este foarte greu, dar m-am obișnuit, dar mi-e la fel de greu ca la început. Câteodată simt nevoia să stea mai mult cu mine, cu copiii'', a adăugat și soția sa.

Cât despre dacă au apărut vreodată gelozii în cuplu, din cauza meseriei pe care o are artistul, Costel Biju a mărturisit că probabil au existat, însă nimic care să le destabilizeze relația.

''Nu prea are de ce (n.r să fie geloasă). Unde e gelozie este și iubire. Chiar dacă vrea să-mi ascundă ceva o cunosc dintr-o singură privire'', a spus Costel Biju.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest