Cum arată locuința Adrianei Bahmuțeanu, în care s-a mutat imediat după divorțul de Silviu Prigoană/ VIDEO

 

Adriana Bahmuțeanu a deschis larg ușa apartamentului sale și le-a arătat telespectatorilor de la Antena Stars cum este locul în care s-a mutat după divorțuil de Silviu Prigoană, fiind și spațiul în care reușește cel mai bine să se reculeagă și să se relaxeze de ani buni.

Deși numele ei este extrem de cunoscut în showbiz-ul autohton, când vine vorba de viața sa personală, Adriana Bahmuțeanu este extrem de discretă în ceea ce privește oferirea detaliilor din intimitate.

Iată că acum, vedeta a decis să le arate celor care o urmăresc cum este locuința pe care a achiziționat-o după divorțul de tatăl copiilor ei. Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că apartamentul era într-o stare deplorabilă în momentul în care l-a cumpărt, însă treptat, treptat, a reușit să îl transforme în locul visurilor sale.

A demolat, a schimbat bucătăria, a văruit, a reamenajat, iar acum apartamentul este facut exact după gusturile sale. Și chiar dacă investițiile nu au fost deloc unele mici, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că se bucură că rezultatul banilor băgați este unul dorit, astfel ca nici nu mai contează sumele pe care le-a scos din buzunar.  

”Nu mai știu cât a costat casa, nu mai știu, prețul pieței, cât este și acum. În prezent, un apartament în zona asta, în zona centrală, pleacă de la 150.000 de euro și crește pe măsură ce are și alte îmbunătățiri. Această casă, având multe îmbunătățiri, e posibil să crească, dar pentru mine e căsuța mea în care mă simt bine, nici nu mai contează cât a costat și cât am băgat în ea”, a povestit Adriana Bahmuțeanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest