Cum arată și cu ce se ocupă Lucian Viziru, la șapte ani după ce s-a mutat definitiv în Germania: „A fost visul meu. E o nouă provocare”

 
+2 click pentru
galerie

Pentru prima dată după o perioadă destul de îndelungată în care nimeni nu a mai știut nimic de el, Lucian Viziru a intrat, în direct, la „Showbiz Report”, prin intermediul unei conferințe video! Actorul care făcea ravagii printre domnișoare în anii 2000 a mărturisit cum îi merge la șapte ani după ce s-a mutat definitiv în Germania, dar și cu ce se ocupă acum.

Lucian Viziru a fost unul dintre cei mai râvniți actori de telenovele din industria cinematografică românească. Chiar și așa, vedeta a decis să renunțe la faima pe care o avea în țară și să se retragă departe de lumina reflectoarelor. La șapte ani de când s-a mutat în Germania, Lucian a oferit un interviu pentru „Showbiz Report”, interviu în care a mărturisit că este extrem de fericit alături de partenera de viață cu care s-a căsătorit în urmă cu 11 ani.

Noi am fost colegi de bancă în liceu, acum s-au făcut 11 ani de când am cerut-o. Acum mi s-a făcut mai dor că am stat mai mut pe acasă, dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că fiul meu vreau să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească. Pe de altă parte, nu e rău nici să faci ce te taie capul. Nu mai aveam ce să fac în România.”, a spus Lucian Viziru.

Mai mult de atât, fratele lui Augustin Viziru a dezvăluit că acum este antrenor de tenis, meserie pe care o privește ca pe o provocare. Cât despre actorie, Lucian Viziru a mărturisit că nu își mai dorește să profeseze cu ardoare, așa cum se întâmpla în tinerețe.

A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor. Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza. Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită”, a spus Lucian Viziru în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest