Cum își educă Edy Mexicanu copiii: „Niciodată nu le-am spus NU!”

 

Edy Mexicanu demonstrează că familia este pe primul loc în viața sa, iar dragostea față de copiii săi nu cunoaște limite. Indiferent de situație, artistul le îndeplinește tuturor poftele celor doi băieți ai săi. Chiar și atunci când resursele financiare sunt limitate, Edy Mexicanu găsește modalități de a face tot posibilul pentru a satisface dorințele celor mici.

”Niciodată nu le-am spus copiilor mei nu. Au fost momente în viața noastră când nu am avut. Rămâne banca fără bani. A trebuit să fac ceva, să plec, să fac ceva și să le aduc ce a fost nevoie. Menirea mea aceasta este.”, a declarat Edy Mexicanu, la Antena Stars.

Edy Mexicanu și soția sa au pornit de la zero în viață, dar prin muncă și determinare, au reușit să-și construiască un viitor de succes, atât pe plan profesional, cât și personal. Aceștia au trecut prin multe greutăți și au luptat împreună pentru a-și îndeplini visurile. Edy Mexicanu apreciază eforturile soției sale și promite că nu o va părăsi niciodată, rămânând alături de ea în toate etapele vieții.

”A fost o perioadă foarte grea în viața mea și în viața Alinei. Ne-am chinuit mult, foarte mult. Am luat-o de jos. Nu este o rușine. Ne-am iubit, ea a tras foarte mult cu mine. Toată viața cât mă va ține Dumnezeu pe pământ, eu nu o să o părăsesc pentru nimic în lume.”, a mai spus artistul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest