Cum s-a vindecat Ellie White de COVID-19: „Ăsta a fost avantajul meu”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Ellie White a vorbit cu lux de amănunte despre perioada dificilă prin care a trecut, după ce ea, soțul ei și unul dintre copiii săi au fost infectați cu noul coronavirus. Mai mult de atât, artista a dezvăluit și în ce a constat rezultatul vindecării rapide.

La începutul lunii octombrie, Ellie White anunța că atât ea, cât și restul familiei sale au fost infectați cu noul coronavirus. Simptomele cu care s-au confruntat au fost crunte, însă chiar și așa, artista a mărturisit că durata întregului episod a durat mai puțin decât la partenerul de viață, care a trebuit sa se interneze în spital, din cauza problemelor cu plămânii.

„Am stat toți patru în izolare. La mine simptomele au fost mai ușoare și durata întregului episod a fost cam de patru zile. S-a manifestat mai violent decât la el, adică am început direct cu febră mare, 38-39 direct. Am bolit vreo 3-4 zile cu dureri de corp, dureri de piele, frisoane.”, a povestit ea.

Ellie White a dezvăluit că și-a revenit total în decurs de o săptămână, în timp ce soțul ei încă tușește destul de puternic. Cât despre copiii săi, Maria a fost asimptomatică, iar Mihai negativ, deși au locuit toți împreună.

Cum s-a vindecat Ellie White de coronavirus

Cântăreața de muzică house a mărturisit că secretul vindecării rapide a constat în stilul de viață sănătos adoptat până în momentul infectării, cât și în pastilele pentru imunitate pe care le-a luat de-a lungul carantinării.

„Șocul inițial e că nu știi la ce să te aștepți. La mine s-a manifestat ca o gripă mai grea. Cred că ține de fiecare persoană în parte, de imunitatea fiecărei persoane în parte și probabil ăsta a fost avantajul meu: faptul că mănânc sănătos, fac sport și am imunitatea foarte bună. Pe lângă asta am lucrat foarte mult pe partea de imunitate de când au apărut simptomele. Cred că asta ne-a ajutat foarte mult și pe mine și pe el. Cred că imunitatea este cuvântul cheie.”, a mai spus artista, în cadrul emisiunii.

Mai mult de atât, Ellie White a ținut să precizeze că pe lângă durerile musculare și tusea puternică, o altă problemă care răpune omul infectat la pat este panica produsă de tot ce se aude peste tot.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest