Cum se simte fiica Cristinei Cioran, după ce a fost născută prematur: “Încă este la spital”/ VIDEO

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Cioran a dezvăluit cum se simte fiica sa, după ce a născut-o prematur la 29 de săptămâni. Deși prezentatoarea TV a fost externată din spital, bebelușa încă a rămas în unitatea medicală sub supravegherea doctorilor. Care este starea actuală de sănătate a micuței?

Cristina Cioran a fost trasă la răspundere de urmăritorii săi, după ce a publicat pe contul ei de socializare o serie de clipulețe și imagini în care părea că se distrează alături de partenerul de viață la mare.

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a spus ea pe Instagram.

Cum se simte fiica Cristinei Cioran, după ce a fost născută prematur

După controversele stârnite în mediul online, Cristina Cioran a oferit primele declarații despre starea de sănătate a micuței sale. Vedeta a dezvăluit că fiica sa se simte mai bine și de fiecare dată când o vede, zâmbește, lucru care o încarcă cu energie pe aceasta.

"Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când ma aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetiță noastră puternică! Respira singura, urmează partea cu mâncarea la biberon și speram ca totul sa evolueze bine. ", a mărturisit în direct Cristina Cioran.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest