Dan Bilzerian, motivul despărțirii dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu? „M-au sunat să merg în America, să fac parte din gașca lui”/ VIDEO

 

Au ieșit noi detalii la iveală despre despărțirea dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu! Deși cei doi au mărturisit că geloziile și distanța au dus la destrămarea cuplului, acum se speculează că realul motiv ar fi fost relația brunetei cu Dan Bilzerian!

 Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Andra Voloș a vorbit cu lux de amănunte despre ce legătură are cu Dan Bilzerian, mai ales după ce s-a spus că miliardarul ar fi fost cauza despărțirii de Bogdan Mocanu.  

Pentru că în ultima vreme, bruneta s-a pozat în ipostaze din ce în ce mai... sexy, unele dintre ele fiind și pe iahtul afaceristului, mută lume s-a întrebat dacă între ea și Dan Bilzerian nu s-a înfiripat ceva.

Andra Voloș a dezvăluit că nu l-a cunoscut niciodată personal pe Dan Bilzerian, însă după ce și-a făcut câteva fotografii pe iahtul lui și l-a etichetat pe contul său de socializare, miliardarul a început să îi dea like-uri, ulterior fiind contactată de echipa lui pentru a face parte din „gașca” de bombe sexy a afaceristului.

”Nu l-am văzut în viața mea pe acest Dan Bilzerian. Doar am auzit de el, dar n-am fost niciodată la el. Eu stăteam pe acolo, pe iaht-uri, pe la prieteni, nu am treabă cu Dan Bilzerian. Într-adevăr, atunci Dan era prin Italia cu echipa sa, dar nu ne-am văzut. Dacă aveam o relație cu el, îmi asumam, că nu este un bărbat urât. Toată lumea îmi zicea că eu sunt aia a lui Bilzerian. Eu mi-am luat un costum de baie de la el, am făcut niște poze pe acel iaht, i-am dat tag și el a început să-mi dea like-uri, iar eu am rămas șocată. Așa a fost să fie. Apoi mi-au scris din partea agenției sale, dacă vreau să merg în America la nebunia aia a lui, din gașca lui, dar eu nu i-am răspuns, n-am vrut să plec de aici”, a spus Andra Voloș, în platoul emisiunii ”Showbiz Report” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest