Dana Marijuana s-a întors în brațele iubitului: „ Ai fi prea hain la suflet ca să calci peste chestia asta!”

 

Despărțirea dintre „Cea mai fidelă fată” și partenerul ei nu a durat nicio lună, cei doi înțelegând că nu pot sta unul fără celălalt.

 

Înaintea sărbătorilor de iarnă, Dana Marijuana, pe numele real Dana Coteanu, cunoscută în special pentru hit-ul anilor 90 „Cea mai fidelă fată”, anunța că s-a despărțit de cel care i-a fost alături timp de 7 ani. Însă separarea dintre cei doi nu a durat mai mult de o lună. Cântăreața a anunțat în exclusivitate la Showbiz Report că a luat decizia de a-l primi înapoi în viața ei pe bărbat.

 

„Eu m-am retras și el a venit către mine și mă iubește și mai tare. Și m-am speriat. Dacă transmiți iubire, dragoste, fericire și armonie nu ai cum să nu primești la rândul tău. La iubire n-ai cum să nu răspunzi cu iubire. Ai fi prea hain la suflet ca să calci peste chestia asta”, a comentat Dana Marijuana la Antena Stars.

 

Cântăreața susține că sunt mai mulți factori care au dus la ruptură între cei doi, ce au legătură cu prietenii săi, dar și cu fosta soție, care, din câte se pare, a reintrat în viața bărbatului. Picătura care a umplut paharul pare să fi fost momentul în care partenerul i-a spus că nu se mai simte atras de ea.

 

„Am văzut că în jurul lui se întâmplau numai rele, încercam să lupt contra lor, dar am considerat că asta face parte din viața lui și că viața lui nu-mi aparține mie și că trebuie să mă retrag, că nu sunt soția sau partenera care să-i coordoneze viața. M-am retras, nu fizic, ci spiritual. Erau prietenii din jurul lui, nu mă avantajau și pe mine. A fost și fosta soție, care s-a băgat aiurea. Am dat la mesaje și i-am văzut pe ei dornici să-și amintească ce frumos era. M-a durut pentru că eu eram cu el și simțeam chestia asta care nu mai era în regulă. A venit la mine și a zis ”Stii ceva, tu nu mă mai atragi”. (...) Nu mai există șansa să mă întorc la sentimentele care au fost, dar acum e altceva, e foarte bine”, a explicat cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest